Europamester!!!

(kopi av fb. utlegg Kisen msl)

GULLET ER SIKRET! Hjertet begynner heldigvis å gå saktere 🙂 Dobbelseier i EM til Jon-Hermann og Henrik med Simon på sjuendeplass! Det var en utrolig finale og Jon-Hermann Hegg klarte å holde hodet kaldt helt inn. En utrolig prestasjon av 21-åringen som er fra Hegg, Borgund, men har nå bodd på Borgen tre år. Jon-Hermann begynte med skyting i Hegg Skytterlag og utmerket seg med masse seire i ungdomsklassene i DFS. Det var naturlig at han kom seg til Kongsvinger og NTG for videregående. Han ble medlem i Kisen i 2016 og når gymnaset var avsluttet ble det hybeltilværelse på Borgen sammen med Aleksander Teisrud før leilighet på Borgen ble kjøpt. Som så mange andre toppskyttere har han kort gangavstand til Alfhallen for trening og matching. Vi gratulerer med seieren. Bronse i 2019 og gull nå, sier ikke mer 🙂
Bilde : ISSF