Artikler

Filter
  • Heimesida er på veg i rett retning

    For den som har vore innom sida i seinare tid, so har de sikkert lagt merke til at det har vore mykje rot her. Dette kjem av at etter denne hacking-historien måtte alt byggast opp på nytt. Nye versjonar av programvare og diverse, gjorde til at ikkje alt gikk etter planen. No ser det ut til at me er på rett veg, det står att litt finjustering som de ser.

     

    Odd Magne

  • Miniatyrtrening

    Miniatyrskytinga føregår i kjellaren hjå Dagfinn Tufte. Her kan alle frå 10 år og oppover komme å skyte og ha det sosialt. Anlegget vårt er i det seinare åra oppgradert med elektroniske skiver og datautstyr, avtrekket er oppgradert, gulvet er sparkla og måla for lettare reinhald, og me har gummimatter på standplass.

    Av skyteutsyr har me: skytejakker i fleire størrelsar, høyrselsvern, albogebeskyttarar, nye justerbare framlegg for dei yngste, og sist men ikkje minst; fire gevær i kal.22. Ein stor Sauer, ein junior-Sauer og to aspirantrifler. Alt dette kan lånast i skytehuset, så ingen treng å investere i noko utstyr for å være med. 

    Miniatyrsesongen startar etter haustferien, og varar fram til mars, då utesesongen startar. Skytingane startar kl.18.00.

    Arbeidslister og datoar finn ein under menyen "vaktliser".

     

  • Trippelstemne i miniatyr

    Trippelstemne miniatyr
    Hafslo – Sogndal – Leikanger

    Hafslo, Sogndal og Leikanger skyttarlag inviterer til opne miniatyrstemner 17. - 18. november 2012.

     

     

    Les meir her.pdf-icon

Webmaster Odd Magne Husum | Teknisk støtte for sida: Knut Horvath Maristuen